Kategorier
Målare

Gör en ytrenovering

Behöver ditt hem ett litet lyft? Det är inte alla gånger man behöver göra så stora förändringar för att det skall bli en märkbar skillnad. Vi tipsar om några saker som du kan göra i ditt hem som verkligen kommer få det att kännas fräschare och trevligare.

Slipa trägolv

Om du har ett massivt trägolv där hemma som är lite repigt och gulnat så sitter du på en riktig pärla. Att slipa golvet går ganska fort, det tar bara några dagar att slipa det och ge det en ny behandling. Ett slipat och behandlat trägolv ger ett mycket lyxigt intryck.

Sprutlackera köksluckorna

I köket kan det går vilt till och det blir snabbt fläckar på luckor och väggar. Man kan städa och städa men tillslut så sliter man ut luckor och lådor. Att lämna in sina luckor till en målarfirma som hjälper dig att att sprutlackera dem kommer göra en stor skillnad och ge ditt kök en fräsch nystart. När man lackar om sina luckor och lådor istället för att byta kök kommer man undan betydligt billigare.

Byt beslag

Nu när du sprutlackerat dina luckor så kan du unna dig att byta beslag också, det vill säga handtagen som du öppnar och stänger lådor och skåp med. Med både ny färg och nya beslag så skall du inte bli förvånad om dina gäster tror att du skaffat ett nytt kök.

Se över badrumsinredningen

Även badrummet kan behöva lite kärlek. Ganska många har ett lite tråkigt handfat med sprickor. Det är inte bara ganska fult, det är också väldigt ohygieniskt. Ett nytt handfat är inte så dyrt. Investera i något som både kommer göra ditt hem finare och mer lättstädat.

Måla om

En av de största och billigaste förändringarna som man kan göra i en inomhusmiljö är faktiskt att måla om. Det finns många bra målare i Nacka eller i ditt närområde som kan hjälpa dig måla om hemma. Att anlita en målare är alltid den bästa lösningar eftersom de har en bättre teknik som gör att slutresultatet blir perfekt.

Om du vill läsa mer om målare, klicka på denna sida: målareinacka.se