Kategorier
Målare

Målare Täby – professionell hjälp med fasaden

Att en fasadmålning inte behöver utföras så ofta ska man som villaägare vara tacksam över. Detta då det handlar om ett ganska kostsamt och ett ytterst krävande projekt. Det senare innebär att man får vara beredd att offra en hel del blod, svett och tårar innan man är färdig med jobbet.

Du ska få bort gammal färg, du ska ta bort exempelvis virke som inte håller måttet och du ska till slut och sätta igång med måleriet – och: du ska göra detta från relativt höga höjder och från en ställning. En annan försvårande omständighet är vädret. Ska du genomföra en fasadmålning på din villa i Täby så kommer väderleken i allra högsta grad att spela en avgörande roll i din effektivitet och kring huruvida du blir klar inom den tidsplan du satt upp.

Fördelar med en målare i Täby

Det är alltid enkelt att tänka att man ska måla huset under semestern, men sanningen är den att vädret kan förstöra även den bästa ansatsen till detta – och att det dessutom handlar om just en semester där tanken är att man ska vila upp sig.

Genom att anlita en målare i Täby för din fasadmålning så väljer du en både effektiv och prisvärd lösning där du själv inte behöver göra någonting mer än att betala den faktura du erhåller. En faktura där dessutom – om du vill och är berättigad – ett belopp motsvarande rot-avdraget är inkluderat. Det innebär att du ges en skatterabatt motsvarande 30% av den totala arbetskostnaden.

Längre livslängd på målningen

Man ska se en professionell fasadmålning utförd av en målare i Täby som en investering. Dels som en följd av priset – som alltså, med Rot, blir lägre – men dels även sett till livslängden.

Det finns nämligen tydliga skillnader – mellan 10-15 år – i livslängd mellan en fasadmålning utförd av en målare och en motsvarande sådan utförd av en lekman.

Det, om något, borde få fler privatpersoner att inse värdet som ligger i att ta professionell hjälp då fasaden ska målas. Genom detta behöver man inte göra det så ofta.